(Poistunut julkaisusta)

KUSTANNUSLASKIJA, Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018
NCC Building Nordics rakentaa asuntoja ja toimitiloja mutta myös julkisia tiloja kuten kouluja, sairaaloita ja urheiluhalleja, sekä kaupallisia tiloja kuten liike- ja logistiikkatiloja, niin julkisille kuin yksityisille asiakkaille Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Asuintalojen ja toimistojen korjausrakentamisen tärkeys kasvaa koko ajan. 1960- ja 70-luvuilta peräisin olevat rakennukset ovat korjauksen tarpeessa ja NCC haluaa olla vahva tekijä korjausrakentamisen markkinassa. NCC Building Nordicsilla on kovan tason osaamista kestävän kehityksen, digitalisaation ja yhteistoiminnallisen asiakastyön saralla. Kehitämme projekteja yhdessä asiakkaan kanssa varhaisesta vaiheesta alkaen.

 

Haemme NCC:n Turun yksikköön

KUSTANNUSLASKIJAA. 

Rakennusprojektimme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudiskohteita ja saneerauskohteita. 
Kustannusinsinöörin työhön sisältyy erilaiset tarjousten laadintaan liittyvät tehtävät kuten kohteiden kustannuslaskenta valmiista suunnitelmista, luonnoskuvista laskettavien budjettihintojen määritys tai kustannus- ja määrälaskenta esimerkiksi KVR-urakkatarjousten yhteydessä sekä ennakkotarjouspyyntötehtävät. Lopullinen tehtävänkuvan laajuus riippuu valittavan henkilön kokemuksesta.

ODOTAMME SINULTA tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja tehtävään riittävää kustannuslaskentakokemusta sekä asunto- että toimitilakohteista. Olet järjestelmällinen sekä yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

TARJOAMME vakityön, monia mahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC arvostaa henkilöstönsä työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Kustannuslaskija, Turku” –kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen ma 3.12. klo 10-11 ja ti 4.12. klo 15-16, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.