Kustannuslaskija Ouluun – Fimpec Oy
Enersense International Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Fimpec Oy on kotimaisten ja kansainvälisten teollisuus-, kiinteistö- ja infrahankkeiden rakennuttamiseen ja projektinjohtoon erikoistunut yritys, jossa työskentelee yli 60 huippuasiantuntijaa. Yrityksellä on toimipisteet Helsingissä ja Jyväskylässä, lisäksi Ouluun avataan toimisto lähiaikoina.

Haemme nyt määrä- / kustannuslaskijaa rakennuttamishankkeeseen. Taustanasi voi olla rakennusinsinöörin tai tuotantotaloudeninsinöörin tutkinto tai vaihtoehtoisesti opinnot matematiikassa tai kauppakorkeassa. Pääasia, että sinua kiinnostaa numerot. Saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi ja annamme sinulle moninaiset vaihtoehdot urapolullesi. Toimipisteesi on Oulussa.

TYÖTEHTÄVÄ: Määrä- / kustannuslaskija
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan ja tehtävä on kokoaikainen. Aluksi olet Enersense Oyj:n työntekijänä, tavoitteena on siirtyä Fimpec Oy:n työntekijäksi vuoden sisällä.


TÄHÄN TEHTÄVÄÄN EDELLYTÄMME:

-Soveltuvaa insinööritason / akateemista koulutusta
-Voit olla urasi alussa, mutta koet matemaattiset haasteet mielenkiintoisena.
-Kyky lukea ja hahmottaa rakennuspiirustuksia
-Englannin kielen taito on eduksi.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöä.

 

Rekrytointia hoitaa Enersense ja kaikki yhteydenotot Enersensen kautta. Haku on helppoa. Lähetä CV:si (ja halutessasi lyhyt hakemus) sonja.vainio@enersense.com. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 20.10.2019.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot