(Poistunut julkaisusta)

KUSTANNUSLASKIJA / LASKENTAPÄÄLLIKKÖ, Jyväskylä
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019
Rakennus-Kaseva Oy on perustettu vuonna 2011. Toimialamme kattaa kaikki talonrakennusalaan liittyvät palvelut kuten, liike- ja teollisuusrakentaminen, asuntorakentaminen sekä saneeraustyöt. Päätoimialueemme on Keski-Suomi, jossa meillä on vahva paikallistuntemus ja voimme tarjota asiakkaillemme parhaimmat kontaktit projektien onnistumisen takuuksi.

 

Etsimme Rakennus Kaseva Oy:lle Jyväskylään 

KUSTANNUSLASKIJAA TAI LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ, vakituiseen työsuhteeseen 

Työssäsi vastaat yrityksen kilpailu-ja neuvottelu-urakoiden kustannuslaskennasta, sekä omien kohteiden hinnoittelusta. Osallistut kohteiden tavoitearvion laadintaan, sekä hankkeiden aloitukseen yhteistyössä tuotannon ja hankinnan kanssa. Työnkuvaan kuuluu myös jälkilaskentaa ja tarjouksien seurantaa.

Hakijalta edellytämme: 

-  rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri tai teknikko)
-  aikaisempaa kokemusta kustannuslaskennasta, sekä hyvää kustannustietoutta
-  työmaakokemus ja määrälaskenta katsotaan eduksi hakijalle

Voit olla joko vahva osaaja suoraan laskentapääliköksi tai motivoitunut insinööri tai teknikko, joka haluaa kehittyä hyväksi kustannuslaskijaksi. Työssäsi et toimi yksin vaan tarjoamme aina hankkeet yhdessä ja käytössäsi on nykyaikaiset laskentaohjelmat.

Tarjoamme sinulle: 

-  haastavan tehtävän laskentatoimessa 
-  vakituisen työsuhteen
-  kilpailukykyisen palkan tulospalkkauksineen
-  mahdollisen lisäkouluttautumisen tarvittaessa

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää www.experis.fi sivujen kautta ja kerro miksi sinä olisit paras vaihtoehto tähän tehtävään. Haluaika päättyy 19.6.2019 ja työt alkavat sopimuksen mukaan kesällä 2019. Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.