Kustannuslaskija infrarakentamisen pariin
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt kustannuslaskijaa infrarakentamisen pariin Helsinkiin!

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.” 

Oletko kustannuslaskennan kokenut tiimipeluri, joka haluaa tehdä töitä kannustavassa porukassa? Tule kustannuslaskijaksi YIT:lle! Yksikkömme tuotteita ovat mm. erilaisten kalliotilojen rakentaminen käyttövalmiiksi kokonaisuuksiksi, urheiluhallit, tuulivoimapuistot sekä teollisuus-, vesihuolto- ja pysäköintilaitokset. Yksikkömme osallistuu myös kaupunkikehityskohteiden ja muiden hybridihankkeiden laskentaan ja rakentamiseen. Kanssamme tulet työskentelemään erityisesti vaativien betonirakenteiden parissa.

Kustannuslaskijana valmistelet ja toimeenpanet hankkeiden kustannuslaskennan aina määrälaskennasta tarjouksen jättöön. Toimit tiiviissä yhteistyössä hanketta johtavien työpäälliköiden, hankinnan ja muun laskentatiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • massoittelu, kustannusten vertailu ja hinnoittelu
  • tarjouslaskennan toimintatapojen ja prosessien kehittämiseen osallistuminen.

Tiimimme työskentelee pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta tässä tehtävässä sinun on mahdollista työskennellä myös muista alueellisista toimipisteistämme käsin, joita on laajasti eri puolilla Suomea.

Miksi YIT?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien hankkeiden parissa. Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä. 

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tässä tehtävässä, mikäli olet kustannustietoinen, analyyttinen ja tarkka. Tunnet markkinan ja löydät kilpailukykyisimmät ratkaisut. Erilaiset materiaalit ja rakennustekniikat ovat tuttuja sinulle, ja osaat lukea piirustuksia sekä ideoida ja arvioida niiden pohjalta vaihtoehtoisia toteutustapoja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyö kanssasi sujuu mutkattomasti.

Odotamme sinulta rakennusalan teknistä koulutusta sekä aiempaa kokemusta kilpailu-urakan tarjouslaskennasta ja talonrakennuksen tai infratöiden kustannuslaskennasta. Käytät nykyaikaisia IT-järjestelmiä sujuvasti osana päivittäistä työtäsi. Eduksi katsomme englannin tai ruotsin kielen osaamisen sekä kokemuksen hankinta- ja työmaatehtävistä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita laskentapäällikkö Mirja Kaikkoselle, puh. 050 560 0345. Mirjan tavoitat parhaiten ke 28.4. klo 9-11, ma 3.5. klo 12-15, ke 5.5. klo 9-11 ja ma 10.5. klo 12-15.

Hae tehtävään 12.5.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449138
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki