(Poistunut julkaisusta)

Kustannuslaskija Arkta Rakennuskultti Oy - Espoo
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haemme asiakkaallemme Arkta Rakennuskultti Oy:lle kustannuslaskijaa. Yrityksellä on pitkät perinteet, se on perustettu vuonna 1988 ja kuuluu Arkta konserniin. Yritys on erikoistunut monipuoliseen uudis- ja korjausrakennusurakointiin. Arkta Rakennuskultilla on n. 30 hengen toimihenkilö porukka töissä ja toimisto sijaitsee Espoossa. Liikevaihto oli viime vuonna n. 36 m€. Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä.

Tehtäviisi kuuluu urakkakohteiden laskenta. Vastaat osaltasi hinnoittelusta, hankintakyselyistä, määrälaskennasta ja alustavasta tuotannonsuunnittelusta. Hoidat tarjouskyselyjä ja tarjousvertailua. Koulutukseltasi voit olla Rakennusarkkitehti, -insinööri, -mestari tai vastaava. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen.

TYÖTEHTÄVÄ: Kustannuslaskija
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Rakennuskultin kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Soveltuvaa koulutusta: rakennusarkkitehti, -mestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI
-Mielellään aikaisempaa kokemusta määrälaskennasta
-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä

MITÄ ME TARJOAMME:

-Vakituisen työsuhteen.
-Mahdollisuuden oppia uutta ja edetä urallasi.
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
-Reilun palkkauksen.

Lähetä CV "Hae paikkaa" -linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 2.2.2020. Soita ja kysy lisää, Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958, puhelusi on tervetullut!

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.