(Poistunut julkaisusta)

Kustannuslaskennan tiimipäällikkö
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

WSP:n rakennuttamispalveluissa työskentelee yli 140 henkilöä eri puolella Suomea. 

Haemme kustannuslaskennan tiimipäällikköä rakennuttamisen palveluihin. Tule kehittämään rakennuttamiseen kustannussuunnittelun palvelukonseptia.

Toimipaikkasi voi olla missä toimipisteessämme tahansa, mieluiten kuitenkin Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä tai Oulussa. 

Tehtävässä onnistuminen vähintään kolmen vuoden työkokemusta urakointipuolen talonrakennuksen urakointilaskennasta (tai konsulttitoimen vastaavasta kustannuslaskennasta), määrälaskennesta sekä tietomallien käsittelystä ja niiden hyödyntämisestä kustannus- ja määrälaskentaan. Edellytämme talonrakennuspuolen teknistä koulutusta. Eduksi katsomme hankkeiden kokonaisvaltaisen tuntemuksen.

Tarjoamme Sinulle paikan osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä monialaisten hankkeiden parista. Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat; avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen ja monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.8.2018 mennessä tai ole suoraan yhteydessä Liiketoimintajohtaja Juhani Koposeen, p. 0400 633 808, juhani.koponen@wsp.com tai Harri Väänäseen p. 0400 415 294.