(Poistunut julkaisusta)

Kustannusinsinööri
NCC

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

HAEMME
kustannusinsinööriä Turun yksikköömme. Rakennusprojektimme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudiskohteita ja saneerauskohteita.

Kustannusinsinöörin työhön sisältyy erilaiset tarjousten laadintaan liittyvät tehtävät kuten kohteiden kustannuslaskenta valmiista suunnitelmista, luonnoskuvista laskettavien budjettihintojen määritys tai kustannus- ja määrälaskenta esimerkiksi KVR-urakkatarjousten yhteydessä sekä ennakkotarjouspyyntötehtävät. Lopullinen tehtävänkuvan laajuus riippuu valittavan henkilön kokemuksesta.

ODOTAMME SINULTA
tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja tehtävään riittävää kustannuslaskentakokemusta sekä asunto- että toimitilakohteista. Olet järjestelmällinen sekä yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

TARJOAMME
monia mahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC arvostaa henkilöstönsä työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta.

Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/.

LISÄTIETOJA
tehtävästä antaa rakennuspäällikkömme Miia Järvelin, puh. 010 507 8760, miia.jarvelin@ncc.fi.

HAE
tehtävää 11.11.2018 mennessä alla olevan Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.