(Poistunut julkaisusta)

Kustannusinsinööri
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Työavain 4-139-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 23.10.2018 kello 15:45
Tilapalvelut-liikelaitos, Virastopiha 2 C 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Kustannusinsinöörinä tehtävänäsi on vastata hankkeiden kustannuslaskennasta ja -ohjauksesta. Tehtäviisi kuuluu lisäksi hankekustannusten toteutumatietojen jälkilaskenta ja analysointi kustannusohjauksen tueksi sekä hankkeiden suunnittelunohjaukseen osallistuminen. Teet tiivistä yhteistyötä suunnittelu- ja toteutusvaiheiden rakennuttajien kanssa.

Tehtävä sijoittuu Tilapalvelut-liikelaitoksen rakennuttamisen palvelualueelle ohjelmointipalveluiden yksikköön. Vastaamme uudis-, peruskorjaus-, vuosikorjaus-, palveluverkko- ja purkuhankkeiden kustannusten laskemisesta. Suurin osa laskennasta tilataan puitesopimuskonsulteilta. Toimipisteemme sijaitsee tällä hetkellä Espoon Keskuksessa ja tulemme muuttamaan Otaniemeen marraskuussa 2018 tai heti vuoden 2019 alussa.
Työ voi alkaa 1.11. tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto

Tehtävässä edellytetään rakennushankkeiden kustannuslaskennan tai elinkaarikustannuslaskennan kokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Arvostamme tavoitehinta- ja rakennusosa-arvioiden laatimisen osaamista sekä kokemusta rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheista.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 3596,31 €/kk, lisäksi ammattialalisä max. 8%
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36,75 h/vko

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstä liikelaitoksessa on 520 ja liikevaihtomme on 245 milj. euroa.

Lisätietoja tehtävästä

Ohjelmointipäällikkö Elina Routto
046 8773583