(Poistunut julkaisusta)

Kustannusasiantuntija rakentamisen palveluihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2020

Etsimme asiakkaallemme Firalle kustannusasiantuntijaa uudis- ja saneerausrakentamisen palveluiden pariin.

"Fira on uuden ajan rakennusliike, jonka ihmiset luovat. Vuonna 2002 perustetussa yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 300 raudanlujaa ammattilaista. Etsimme nopeasti kasvavaan porukkaamme lisää tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa ei tyydytä vanhaan. Olemme rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Firalla pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle." -Fira Oy

Tarjoamme sinulle:

Pääset työskentelemään kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ammattillisesti sekä kehittyä ja kasvaa nuorekkaan organisaation mukana. Kustannusasiantuntijan työssä tehtäviisi kuuluvat tarjouslaskenta, ennakkotarjouksien hallinta, kustannustiedon tuottaminen hankekehityksen tueksi sekä muut tarjouslaskentaan liittyvät tehtävät. Pääset myös osallistumaan kehitysprojekteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykselle.

Edellytämme sinulta:

Tässä tehtävässä tarvitset rakennusalan koulutusta tai muuten vankkaa kokemusta rakennusalalta yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen, tarkkaan työskentelyotteeseen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus. Kokemusta vastaavista tehtävistä ei vielä tarvitse olla, mutta halua oppia sitäkin enemmän. Toivomme sinulta kiinnostusta tietomalleja kohtaan niin käytön kuin mallinnuksen osalta. Raikkaat ideat, kokemus ja tomera ote työntekoa kohtaan ovat tässä tehtävässä eduksesi. Toivomme sinulta halua sitoutua ja innostusta kehittää yrityksen toimintaa eteenpäin yhdessä muiden Firan rautaisten ammattilaisten kanssa. 

Hae tehtävään:

Mikäli olet etsimämme kehitysmyönteinen rakentamisen ammattilainen, hae tehtävään jättämällä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä: Jatta Koivisto puh. 050 476 6545.