Kustannusasiantuntija rakennuttamisen toimialalle A-Insinöörit Oy:lle, Tampere / Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019
Etsimme A-Insinöörit Oy:lle kustannusasiantuntijaa monipuolisiin ja haastaviin kustannuslaskentaprojekteihin. Tulet työskentelemään osana 9 hengen osaavaa ja kokenutta kustannuslaskentatiimiä, missä pääset vastaamaan itsenäisesti laskentatoimeksiannoista. A-Insinööreillä yhdistyy ison suunnittelu- ja konsulttitalon edut pienemmän talon innokkuuden, matalan hierarkian sekä avoimen kulttuurin kanssa. Miltä kuulostaa mahdollisuus hypätä mukaan yhteen Suomen arvostetuimmista insinööritoimistoista? Älä aikaile yhtään enempää vaan hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Erinomaisen lopputuloksen lisäksi meille on tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Teemme asiat yhdessä ja pyrimme parempaan kuin mitä asiakkaamme odottavat. Etsimme nyt vahvistusta kustannuslaskentatiimiimme. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin ja haastaviin kustannuslaskentaprojekteihin monipuolisten rakennushankkeiden parissa niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin osalta. Työn tarkempi sisältö rakentuu osaamisesi mukaan, joten mikäli olet jo raudanluja asiantuntija useamman vuoden kokemuksella, pääset mukaan vaativimpiin projekteihin. Mikäli taas olet vasta urasi alkuvaiheilla kustannuslaskennan tehtävissä, A-Insinöörit tukevat sinua kehittymään ja haastamaan itseäsi.
TYÖNKUVA

* Ulkoiset kustannuslaskentatoimeksiannot
* Sisäinen kustannuslaskenta ja projektit
* Kommunikointi asiakkaiden kanssa


Tarjoamme


* Työpaikan, jossa johtajat ovat lähellä, ovet ovat auki ja kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä
* Arvostetun kollegakunnan, joka koostuu yli 700 rakennuttamisen, rakennesuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen asiantuntijasta yhdeksässä toimipaikassa
* Modernit työskentelymahdollisuudet ja -välineet
* Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut
* Nousujohteisen urapolun; A-Insinöörit arvostavat kunnianhimoa ja haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden edetä urallasi


Osaamisen, asenteen ja kyvykkyyden mukaan sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä tehtävässä yhä vaativampiin kokonaisuuksiin.
Saat työhösi osaavan tiimin tuen, joten mikäli haluat päästä kehittymään yhä paremmaksi kustannuslaskennan asiantuntijaksi, tarjoaa A-Insinöörit siihen loistavan mahdollisuuden. Kokemuksen karttuessa A-Insinöörit mahdollistavat kasvusi oman kiinnostuksesi mukaisesti yhä vaativimpiin tehtäviin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva koulutustausta sekä relevanttia työkokemusta. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi rakennusinsinööri, rakennusmestari tai diplomi-insinööri.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään sopiva korkeakoulutustausta (esim. rakennusinsinööri DI/AMK, rakennusmestari)
* Oma-aloitteinen asenne
* Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot
* Sujuva suomen kielen osaaminen


MUUTA TIETOA


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Tampere, myös Espoo mahdollinen
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
A-Insinöörit työskentelevät Suomen innostavimmissa ja haastavimmissa suunnittelu- ja rakennushankkeissa. Lue lisää A-Insinööreistä täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1311195
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere