(Poistunut julkaisusta)

Kurssikeskuksen hoitaja (kesätyö)
Vantaan seurakunnat

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Vantaan seurakuntien kiinteistö- ja tilapalveluissa Nurmijärvellä on haettavana

KURSSIKESKUKSEN HOITAJAN TEHTÄVÄ (KESÄTYÖ)

Seurakuntien kiinteistö- ja tilapalvelut hakee kesäkaudelle 2018 (toukokuu-elokuu välille) kurssikeskuksen hoitajaa Holman kurssikeskukseen Nurmijärvelle. Kurssikeskuksessa on kesäaikana seurakuntien rippileiritoimintaa sekä muuta seurakunnallista retki- ja leiritoimintaa.

Kurssikeskuksen hoitaja toimii Klaukkalassa sijaitsevan Holman kurssikeskuksen hoitajana vastaten itsenäisesti mm. kurssikeskuksen ulkoalueiden hoidosta, teknisistä palvelutehtävistä sekä kurssikeskuksen käyttäjien palveluista.

Kurssikeskuksen hoitajalta odotamme 18 vuoden ikää, ammattikoulussa suoritettua tutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa vastaavaa koulutusta tai työkokemusta tai osaamista kiinteistöjen hoidosta ja ylläpidosta. Lisäksi katsomme eduksi ajokortin. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, joustavaa asennetta sekä itseohjautuvaa työotetta.

Tehtävä kuuluu KirVESTESin vaativuusryhmään 401. Tehtävän peruspalkka on 1 910,19 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa kokemuksen perusteella määräytyvää vuosisidonnaista palkanosaa, jonka suuruus on enintään 15 % tehtävän peruspalkasta. Tehtävässä noudatetaan KirVESTES:n mukaista yleistyöaikaa, joka on 38,45 tuntia viikossa. Tehtävään voi sisältyä myös viikonlopputöitä. Tehtävässä on kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylläpitopäällikkö Mika Hirvonen, 050-362 6381 tai sähköposti etunimi.sukunimi@evl.fi.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kirkko HR:n kautta osoitteessa rekry.evl.fi 28.2.2018 klo 15.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemuksen ja CV:n voi toimittaa 28.2.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen Vantaan seurakunnat, Unikkotie 5A, 01300 Vantaa. Kuoreen merkintä ”kurssikeskuksen hoitaja”. Emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.