(Poistunut julkaisusta)

Kurssikeskuksen emäntä
Kouvolan seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Kouvolan seurakuntayhtymässä on haettavana Puhjonrannan kurssikeskuksen määräaikainen, 1.2.2020-31.12.2021, emännän toimi. Tehtävä on kokoaikainen, jota tehdään 3 vkon tasoitusjaksossa 38h 45 min/viikko (3 vkossa 116h 15min).

Emännän tehtävänä on huolehtia kurssikeskuksen, sekä Valkealan seurakunnan ruokataloudesta, toiminnasta ja tarjoilupalveluista, itse työhön osallistuen. Hän toimii keittiöhenkilökunnan lähiesimiehenä. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Emäntä toimii tarvittaessa myös muissa Kouvolan seurakuntayhtymän kiinteistöissä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona on restonomin tutkinto tai muu vastaava tutkinto tai riittävä kokemus alan esimiestyöstä työstä. Odotamme hakijalta yhteistyökykyä, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja muutosvalmiutta sekä halua itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen.
Tehtävän palkkaus määräytyy KirVesTes:n vaativuusryhmän 502 peruspalkan mukaisesti. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen työn vastaanottamista on työhön valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisätietoja antaa Soile Laine p. 040-5383311 soile.laine@evl.fi

Hakemukset toimeen jätetään sähköisesti KirkkoHR -rekrytointijärjestelmän kautta 19.1.2020 klo 16.00 mennessä osoitteessa https://evl.fi/tietoa-kirkosta/toissa-kirkossa/avoimet-tyopaikat.