(Poistunut julkaisusta)

Kurottajankuljettaja
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Etsimme ammattikuljettajia pyörivän kurottajan ohjaimiin!

Työnkuvasi on pyörivällä kurottajalla tehtävät nosto- ja asennustehtävät. Esimerkiksi rakennustarvikkeiden nostot rakennuksen eri kerroksiin piikeillä, rakennus- ja purkujätteiden siirrot tavarakorilla. Sekä henkilönostot henkilökorilla ja ikkuna- ja lasikaideasennusten apunostotyöt. Työt tehdään pääsääntöisesti rakennustyömailla ja teollisuusprojekteissa.

Edellytämme hakijalta sitoutunutta, vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä omaksua vaativamman nostokoneen hytin ohjaimet. Katsomme eduksi kokemuksen vaativamman koneen ohjaamisesta. Näitä voivat olla esimerkiksi kurottajan, nosturin, kaivinkoneen tai metsäkoneen kuljettajana toimiminen. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen vaan tarvittaessa koulutamme sinut työtehtäviin. Katsomme eduksi myös kokemuksen koneiden huollosta, varasto- tai rakennustyöstä, jolloin osaamistasi voitaisiin tarvittaessa hyödyntää näissäkin tehtävissä.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen yhdessä alan johtavista yrityksistä. Määräaikaisuuden jälkeen mahdollisuus vakinaistamiseen joko meille tai suoraan asiakasyritykseen.

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi nopeasti!