(Poistunut julkaisusta)

Kurottajankuljettaja, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Etsimme asiakasyrityksellemme kurottajankuljettajaa Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kurottajankuljettajan töistä sekä ahkeraa ja rehtiä asennetta. Työntekijältä edellytämme C-ajokorttia, kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys ei ole välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme myös eduksi. 

Työtä tehdään kokoaikaisesti. Palkkaus määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteella Nordicin kautta, jonka jälkeen tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus vakinaistua. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, otathan ripeästi yhteyttä, paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta muutamassa minuutissa osoitteessa www.nordic.fi tai soita ja sovi haastattelu: Maria Soukka p. 050-3085691

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!