(Poistunut julkaisusta)

Kurottajan kuljettaja
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Etsimme asiakkaallemme Helsingin Kurottajapalvelu Oy:lle kurottajan kuljettajia pääkaupunkiseudun vaihteleviin työmaakohteisiin. Asiakkaamme on maineeltaan laadukas, hyvistä kuljettajistaan tunnettu suomalainen alan huippuyritys. Työt aloitetaan vuokratoimeksiantona, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakkaan palvelukseen.

Toivomme hakijoilta positiivista, energistä ja sitoutuvaa työasennetta sekä halukkuutta työskennellä vaihtelevissa työkohteissa. Voit olla alan valmis osaaja tai ajokortin sekä työturvallisuuskortin omaava kurottajan kuljetustyöstä kiinnostunut uusi tulokas. Kokemus työkoneista tai raskaankaluston käytöstä on työssä onnistumisen kannalta etua, mutta ei välttämättömyys. Loistava palveluasenne, kyky työskennellä itsenäisesti sekä hyvä työnjälki ratkaisevat työssä onnistumisen.

Edellytykset työllistymiseen:

- ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
- työturvallisuuskortti
- kyky itsenäiseen työskentelyyn
- vaihtelun halu muuttuviin työkohteisiin
- sujuva suomen kielen taito

Jos kiinnostuit tehtävästä ja olisit halukas työskentelemään rennossa ja ammattimaisen työasenteen omaavassa yrityksessä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot puhelimitse Senni Tossavaiselta, 045 1172373 tai meilitse senni.tossavainen@hryhtiot.fi.

Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöt Oy:n tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäivä on halutessasi joka perjantai!