(Poistunut julkaisusta)

Kuriireja kesätöihin
DHL Express (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
OLETKO AMMATTILAINEN AUTON RATISSA JA ASIAKASPALVELUSSA? HALUATKO OLLA MUKANA HUIPPUTIIMISSÄ? 
Etsimme osaavaan joukkoomme innostuneita kuriireja kesätöihin määräaikaisiin työsuhteisiin toukokuun alusta elokuuhun. Viikkotyöaika on 20-37,5 h/vko ja työvuorot sijoittuvat arkipäivisin pääasiallisesti klo 9-17 välille. Tehtävässä edellytetään 18 vuoden ikää. Toimipisteemme sijaitsee Turussa Lentorahdintiellä.  

TYÖPÄIVÄSI MEILLÄ NÄYTTÄÄ TÄLTÄ:

Saavut aamulla toimipisteellemme Lentorahdintielle Turkuun, jossa vaihdat päällesi kuriirin työasun sekä mielettömän asiakaspalveluasenteen. Lastaat pakettiautosi ja lähdet noutamaan ja jakelemaan asiakkaidemme lähetyksiä Turun seudulla. Työvuorosi aikana toimit tehokkaasti ja täsmällisesti. Asiakaskohtaamiset ovat päiväsi kohokohta. Omalla ammattitaidollasi sekä erinomaisella asiakaspalveluasenteellasi pidät yllä mainettamme luotettavana kumppanina pikakuljetuksissa. Päivän päätteeksi palaat takaisin Lentorahdintielle.

 

MENESTYT KURIIRINAMME, MIKÄLI

Sinulla on B-ajokortti sekä mahdollisesti jo kokemusta jakeluauton kuljettamisesta. Turun seudun tuntemus on eduksi. Olet innostunut asiakaspalvelusta ja toimit ammattimaisesti myös kiireen keskellä. Olet täsmällinen, tarkka ja aikaansaava. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä, englannin kielen taito on eduksi.

 

TARJOAMME SINULLE:

Saat tehtävääsi huolellisen perehdytyksen ja aktiivisen esimiehen ja tiimin  tuen. Olemme Suomen Parhaat Työpaikat- ja Top Employer -sertifikaatit saavuttanut huipputyöpaikka. Monipuoliset koulutus- ja työssä kehittymisen mahdollisuudet, hyvästä työstä palkitseminen sekä menestyksen juhliminen ovat vahva osa yrityskulttuuriamme. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö tuottaa erinomaista palvelua, johon asiakas voi luottaa!    Olet etsimmme huipputiimin jäsen, jos viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä ja olet valmis kehittymään kanssamme!   Kiinnostuitko? Kerro meille lyhyesti itsestäsi ja osaamisestasi sekä liitä mukaan ansioluettelosi. Hae viimeistään 31.3.2020. Tutustu uramahdollisuuksiimme ja lue vinkkejä työnhakuun urasivullamme: https://www.logistics.dhl/fi-fi/home/uramahdollisuudet.html   Odotamme innolla hakemustasi!