Kuraattori, Espoonlahden alue
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Tule tukemaan espoolaisia lapsia ja nuoria koulunkäynnin ja kasvun haasteissa! Espoon opiskeluhuollossa on avoinna kuraattorin sijaisuus, joka sijoittuu perusopetukseen Espoonlahden alueella.

Kuraattorin tehtäviin kuuluu yhteisöllinen ja yksilökohtainen opiskeluhuoltotyö sekä monialainen verkostotyö. Työn tavoitteena on edistää oppilaiden psykososiaalista hyvinvointia, myönteistä kokonaiskehitystä sekä kodin ja koulun välistä yhteistyötä. Kuraattori tuo sosiaalityön osaamista ja näkökulmaa kouluyhteisön hyvinvointiin ja lasten tukemiseen.

Kuraattorina pääset osaksi moniammatillista työyhteisöä, jonka keskiössä on lasten ja nuorten oppimisen ja hyvinvoinnin tukeminen. Esimieheltä ja tiimiltä saat hyvää perehdytystä ja tukea omaan työhösi sekä tukea työhyvinvointiin. Myös säännöllinen työnohjaus sekä koulutukset tukevat työssä suoriutumista ja jaksamista.

Espoossa opiskeluhuoltoa toteutetaan tavoitteellisesti ja jatkuvasti yhdessä kehittäen. Teemme moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, suomenkielinen opetus

Työaika: 37h 45 min /viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) 7 §:n mukainen kelpoisuus.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä.

Lisäksi arvostamme aktiivista ja kehittävää työotetta, koulumaailman tuntemusta sekä työkokemusta lasten ja nuorten parissa. Työkokemus esi- tai perusopetuksessa luetaan eduksi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot