(Poistunut julkaisusta)

Kuormaustyöntekijöitä Järvenpäähän
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia. Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Haemme useita kuormaustyöntekijöitä Järvenpäässä sijaitsevalle asiakkaallemme. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtehtävät liittyvät betonielementtien siirtelyyn ja kuormaukseen työmaalla erilaisten kalustojen avulla (vetomestari, pyöräkuormaaja, erilaiset trukit, kraanat). Aikaisempi kokemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Tehtävään valituille annetaan kattava perehdytys kaluston käyttöön, joten rohkeus erilaisten kalustojen käyttämiseen on työssä pärjäämisen kannalta ehdoton edellytys. Rauhallinen työskentelyote on suotavaa. C-kortti on eduksi, mutta ei pakollinen. 

Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen myöhemmin. Asiakkaamme on perinteinen suomalainen perheyritys ja alansa johtava toimija. Tässä yrityksessä pääset kehittymään osana yrityksen kasvua. Työ on aluksi 1-vuorotyötä, mutta mahdollisesti muuttuu 2-vuorotyöksi myöhemmin. Ja mikä parasta, työpaikalle pääsee hyvin kulkemaan myös julkisilla kulkuvälineillä.  

Tarjoamme

- vaihtelevat työtehtävät 

- asianmukaiset työvarusteet

- kilpailukykyisen palkkauksen

- mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

- kattavan perehdytyksen

Edellytämme

- hyvää fyysistä kuntoa

- valmiutta vuorotyöhön

- rohkeutta, rauhallisuutta ja oma-aloitteisuutta

- oma auto katsotaan eduksi

 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa
Henkilöstökonsultti Anna Federley-Kokkonen
+358 50 475 9846
anna.federley-kokkonen@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

tuotanto työntekijä, logistiikka työntekijä, varasto työ