(Poistunut julkaisusta)

Kuormaustyöntekijä
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia.  Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme asiakkaallemme Järvenpäähän kuormaustyöntekijöitä pikaisella aikataululla elementtitehtaalle. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta vastapainotrukin, pyöräkuormaajan, vetomestarin ja siltanosturin käytöstä. Etsimme reippaita ja huolellisia työntekijöitä. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä innokasta asennetta työntekoa kohtaan. B-ajokortti on eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, asianmukaiset työvarusteet sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön. 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Henkilöstökonsultti Anna Federley-Kokkonen

+358 50 475 9846

anna.federley-kokkonen@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

kuormaus työntekijä trukin kuljettaja pyörä kuormaaja