Kuorman purkaja työvaateliikkeeseen, Grolls Oy, Kotka
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021
Kiinnostaisiko työvaatetuksen parissa työskentely? Osaatko työskennellä ripeässä tahdissa? Etsitkö työtä, jossa pääset vaikuttamaan myymälän visuaaliseen ilmeeseen? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kotkan Grolls Oy:lle osa-aikaiseen työsuhteeseen

KUORMAN PURKAJAA / HYLLYTTÄJÄÄ

Grolls on työvaatteisiin ja henkilösuojaimiin erikoistunut myymälä yritysasiakkaille kuin myös kuluttajille. Etsimme tiimiin rempseää ja reipasta tekijää, jolla ei mene sormi suuhun tiukassa tilanteessa, ja jolla on kykyä tehdä töitä pilke silmäkulmassa.

Työnkuvaan kuuluu kuorman purkaminen, tuotteiden hälyttäminen, hyllytystyö ja myymälän visuaalisen ilmeen ylläpito. Lisäksi avustat yritysten logojen painatuksessa työvaatteisiin sekä palvelet asiakkaita myymälässä.

Työ on vakituinen ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 15h/vko, ja sesonkiaikoina tarvittaessa enemmänkin. Työ sopii siis mainiosti esimerkiksi opintojen ohelle tai henkilölle, joka haluaa sovittaa työn sekä vapaa-ajan keskenään joustavasti. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-16.30 välille. Työsuhde solmitaan työntekijän sekä StaffPointin välille.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten hakemus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä. Hae tehtävään siis jo tänään!


Edellytämme sinulta

Reipasta työotetta
Mahdollisuutta työskennellä arkisin päivävuoroissa myymälän tarpeen mukaan
Valmiutta työskennellä myös kiireen keskellä


Tarjoamme sinulle

Kokemusta kaupan alalta erikoistavaraliikkeessä, jossa pääset laajentamaan tietämystäsi työvaatteista
Työtehtävät ovat monipuoliset, joten pääset työskentelemään moniulotteisesti myymälässä
Laadukkaat tuotteet myytäväksi sekä mahdollisuutta kehittää omia asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
Kaupan alan TES palkkauksen


Arvostamme

Aiempaa kokemusta kaupan alalta tai hyllytyksestä
Vaatetusalan kokemusta


Kiinnostuitko?

Teemme mahdollisia valintoja jo hakuajan aikana, joten toimithan nopeasti.

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään Recright -työkalun avulla, mikä mahdollistaa muutamaan kysymykseen vastaamisen missä ja milloin tahansa. Videohaastatteluiden jälkeen mahdollinen jatkohaastattelu pidetään paikan päällä Grollsin myymälässä.


Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
helina.lehto@staffpoint.fi
044 420 4258


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot