(Poistunut julkaisusta)

Kuormalavojen palautustyöntekijä ( Lavapörssi Oy) , Pertteli
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Perttelissä sijaitsevalle Lavapörssi Oy:lle kuormalavojen palautustyöntekijöitä. 

Lavapörssi on kuormalavojen kierrättämiseen erikoistunut yritys. Kuormalavojen materiaaleista riippuen ne uudelleen käytetään, jolloin hyötykäyttö kasvaa ja jätemäärät laskevat. 


Työtehtäviin kuuluvat mm. seuraavat tehtävät:

  • Kuormalavojen erilaiset korjaustyöt. Työvälineinä käytetään mm. naulapyssyä ja puukkosahaa.
  • Kuormalavojen vastaanotto ja lastaaminen autoihin tarvittaessa. 


Työ on fyysistä kuormalavoja nostettaessa, mutta kuitenkin tekniikkalaji. Pumppukärryt ja trukki toimivat apuvälineinä, mutta trukinajotaito ei ole välttämätöntä. 

Työhön ei tarvita aiempaa kokemusta vaan työsuhteen alussa järjestetään perehdytys. 

Työ on kokoaikainen ja vakituinen ja tulevaisuudessa on mahdollista siirtyä yrityksen omille kirjoille. Työkielenä joko suomi tai englanti.

Oma auto on välttämätön työpaikan sijainnin vuoksi.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tässä työssä asenne ratkaisee. Ahkera sekä oma-aloitteinen työntekijä on siis hakusessa. Voit olla kokenut nikkaroija tai vasta valmistunut työuran aloittelija. Pääasia, että haluat työskennellä hyvässä tiimissä.


Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Tehtävä alkaa henkilöstönvuokrauksena, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Sari Halme 050-4752050.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.