(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-/Pakettiautonkuljettaja (Lempäälä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Toimeksiantajamme on hyvämaineinen ja luotettava kuljetusalan yritys Lempäälästä. Etsimme nyt heille motivoituneita ja ammattitaitoisia kuljettajia pitkäaikaisiin töihin. Työt ovat ilta- ja yötöitä.

Käytännössä työ on graafisen alan painotuotteiden runkolinjakuljetusta kuorma- tai pakettiautolla, sisältäen myös kuorman lastaukset ja purkamiset. Työvuoron aikana käydään läpi 1-5 kohdetta. Työhön perehdytetään erittäin kattavasti.

Työssä vaaditaan C-luokan ajokortti ja voimassa oleva ammattipätevyys. Valmius ilta- ja yötöihin on myös ehdoton, sillä työt sijoittuvat klo. 16-09 ajalle. Asiakaspalveluhenkisyys ja yleinen kiinnostus alaa kohtaan ovat myös ensisijaisia. Lastauskoneiden käyttökokemus katsotaan eduksi.

Työtä tehdään noin 80h/2 viikkoa ja palkkaus AKT:n mukaan. Työssä aloitetaan sitä mukaa, kun sopivia tekijöitä löytyy.

Oletko luotettava kuljettaja ja kiinnostunut ilta/yötöistä? Saatat olla etsimämme henkilö, joten täytä hakemus välittömästi kotisivuillamme http://www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja yrityksestä ja avoimesta paikasta rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot 8.00-16.00.