(Poistunut julkaisusta)

Kuorma- ja pakettiautonkuljettajia määräaikaisiin työsuhteisiin
Posti Kuljetus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haemme Pirkkalan kuljetusterminaaliin paketti- ja verkkokaupan puolelle

 

KUORMA- JA PAKETTIAUTONKULJETTAJIA

 

koko- ja osa-aikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle: 4.5.2020 - 27.9.2020.

 

Autonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Kuljettajana tehtäviisi sisältyy mm. posti-, logistiikka- ja elintarviketuotteiden kuljettamista asiakkaille. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset kuorma- ja pakettiautot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille. Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi.

 

Toivomme sinulta Tampereen alueen tuntemusta, ajokokemusta kuorma- tai pakettiautolla sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työpäivät ja -ajat vaihtelevat jaksoittain. Tehtävien palkkaus määräytyy AKT:n kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Kuorma-autonkuljettajan tehtävissä tarvitset:

 

  • Voimassa olevan ammattipätevyys
  • C-ajokortti
  • Digipiirturikortti
  • Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä

 

Pakettiautonkuljettajan tehtävissä tarvitset:

 

  • B-ajokortti
  • Hygieniapassi
  • Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä

 

Lisätietoja tehtävistä saat tuotantoesimies Kalle Huttuselta sähköpostilla kalle.huttunen@posti.com.

 

Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 5.4.2020 mennessä osoitteessa https://careers.posti.com/. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.