Kuorma- ja kasettiautonkuljettaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haemme nyt ammattitaitoista KUORMA- JA KASETTIAUTONKULJETTAJAA maanrakennuksen parissa toimivalle asiakasyrityksellemme Kemiin.

Eduksi katsotaan alalta kertynyt kokemus ja ammattitaito, sekä muu ajokokemus. Jos sinulla on kokemusta muidenkin maanrakennuskoneiden käytöstä, kerrothan siitäkin. Töissä vaaditaan ammattipätevyyttä, työturvallisuuskorttia ja tieturvakorttia.

Asiakkaamme tekee pääasiallisesti monipuolisia kaivuutöitä, kuten kaapelointeja, maisemointeja ja massan lastausta. Lähetä hakemus nettisivujemme kautta ja kerro osaamisestasi ja aikaisemmista työkokemuksestasi.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Meidän työntekijänä saat laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen. Tule osaksi Sihti-tiimiämme ja jätä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään! Haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoja saat Ilari Impolalta 050 444 4424.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Meillä Sihdillä on mukava työskennellä ja tärkeintä meille on työntekijöidemme työturvallisuus sekä viihtyvyys. Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ. Olemme osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452244
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilari Impola (ilari.impola (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kemi, Ii, Kemi, Keminmaa, Tervola, Tornio