(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettajia
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
Toimenkuva
Etsimme useammalle asiakasyrityksellemme C-kortillista kuorma-autonkuljettajaa kesän ajaksi. Työtehtävät ovat niin jakelukuljetuksessa, puhdistustehtävissä kuin myös erikoiskuljetusten parissa. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti sekä keikkaluonteisesti.
Odotamme sinulta
Etsimme jo ajokokemusta omaavia asiakaspalveluhenkisiä kuljettajia. Odotamme oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työhön. Kokemus kuljetustehtävistä ja hyvä paikallistuntemus ovat eduksi tehtävässä suoriutumiselle.

Osaan tehtävistä vaaditaan E-korttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä ja käytännön ajokokemusta yhdistelmäajoneuvolla ajamisesta. Vaihtolava- ja nosturikokemus katsotaan eduksi.
Koulutus ja työkokemus
Osaan tehtävistä vaaditaan yhdistelmäajoneuvonkuljettajan koulutus.
Muut tiedot
Edellytämme henkilöiltä huolellista ajoneuvon ja kuljetettavan tavaran käsittelyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakasystävällistä käytöstä. Työaikojen suhteen olet tarvittaessa joustava.

Asiakasyrityksemme tarjoavat ajanmukaisen ajokaluston ja monipuolisen tehtäväkentän kuljetusalalla.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen työhakemuksesi 27.5. mennessä osoitteessa www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus meillä, klikkaa työtehtävä kiinnostavaksi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Jaana Kuusisto, jaana.kuusisto@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.05.2018 mennessä.