(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettajia prosessiteollisuuteen Etelä-Suomeen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakasyrityksellemme reissu-/keikkahommiin useita kuorma-autonkuljettajia prosessiteollisuuteen ympäri Suomea. Etsimme C-ajokortillisia kuorma-autokuskeja sekä apumiehiä. Kuorma-autokuskeilla tulee olla C-kortin lisäksi ammattipätevyydet, digipiirturikortti, työturvallisuuskortti sekä tulityö TAI EA-kortti. Apumiehille riittää työturvallisuuskortti.
Edellytämme kaikilta työnhakijoilta työturvallisuuskorttia, ahkeruutta, reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota työntekoon sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus vastaavista töistä on eduksi, muttei pakollista!
Työkohteina ovat tehdas seisokit. Työtehtävinä on mm. suodattimien vaihtamista sekä säiliöiden tyhjennystä ja puhdistusta. Työt kestävät muutamasta päivästä - viikkoon aina kerrallaan. Työstä maksetaan palkan lisäksi päivärahat ja tarvittaessa matkustuskulut.
Rennon ilmapiirin lisäksi Adecco tarjoaa työntekijälle täsmällisen palkanmaksun, työvaatteet ja suojavarusteet. Haethan tehtävää mahdollisimman pian.
Adecco Finland Oy
Lisätietoja tehtävästä antaa
Adecco Finland Oy
Tiina Kolehmainen puh. 0401985508 tai Suvi Blomqvist puh. 0406357649

Asiakkaan tehtävänimike:  Kuorma-autonkuljettajia prosessiteollisuuteen


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Suvi Blomqvist


Toimipaikka:  Kotka