Kuorma-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2021

Haemme asiakkaallemme KUORMA-AUTONKULJETTAJIA pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen. Kuljettajana työsi koostuu monipuolisista ja vaihtelevista muutto- ja logistiikka-alan tehtävistä koti- ja yrityskohteissa. Kohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työ. Työajat painottuvat arkipäiville, mutta myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia.
Työssäsi vastaat tavaroiden turvallisesta lastauksesta, kuljetuksesta sekä purkamisesta. Vaatimuksena työssä on siis riittävän hyvä fyysinen kunto, ajamisen lisäksi työssä siirrellään ja puretaan/lastataan asiakkaan tavaroita. Työssä tarvitaan lisäksi joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työpäivien pituus vaihtelee.
Kuorma-autonkuljettajalta edellytetään C-ajokorttia ja sekä riittävän hyvää suomen kielen taitoa. Ammattipätevyys ja työturvallisuuskortti ovat erittäin suuri etu tehtävään haettaessa. Tarjolla on myös tehtäviä, joissa riittää pelkkä B-ajokortti, mutta tällöin työtä tehdään ainoastaan iltavuorossa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sopimuksen mukaan. Työntekijöillä ovat käytössään hyvät henkilökuntaedut, mm kuntosali, tuettu hieronta, liikunta-/kulttuurisetelit sekä laadukkaat työvälineet. Kyseessä on iso ja vakaa yritys, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet kuljetus/ muuttoalalla. Aikaisempi työkokemus muuttoalalta ei ole välttämätöntä, työhön kuuluu kattava perehdytys. Tehtäviin valituille henkilöille tehdään luottotietotarkistus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytämme tehtävät sitä mukaa kun sopivia ehdokkaita löytyy, joten hae tehtävää pikaisesti, liitä mukaan CV, ja kerro hakemustekstissä, oletko etsimässä B- vai C-korttia vaativaa työtä. Hakuprosessia Adeccolla hoitaa Ville Löfman, ville.lofman@adecco.fi. Toimi nopeasti, äläkä anna tilaisuuden lipua ohi! Hakuilmoitus on auki 19.9.2021 asti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1488784
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ville Löfman (ville.lofman (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa