Kuorma-autonkuljettajia Pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Onko sinulla kokemusta rekka- tai kuorma-autonkuljettajana toimimisesta? Voit työllistyä kauttamme eri asiakasyritystemme kuljetuspalveluihin!

Haemme KUORMA-AUTONKULJETTAJIA vakituisiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle.

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia kuljetusalan ammattilaisia. Toivomme, että sinulla on alan kokemusta sekä kiinnostusta kuljettajan töitä kohtaan sekä kokemusta tavaroiden lastaamisesta. Sinulla tulee olla voimassa oleva ABC tai ABCDE- ajokortti. Ammattipätevyys sekä digikortti ovat pakollisia.

Odotamme sinulta

-oma-aloitteista ja vastuullista työotetta

-hyvää asiakaspalveluasennetta

-ajoneuvojen hyvää hallintaa ja käsittelytaitoja

-hyvää fyysistä kuntoa

Tehtävänäsi on toimia rekka- tai kuorma-autonkuljettajana. Plussaa on jos osaat käyttää auton nosturia. Työtä tehdään osittain 3-vuoroissa. Työt ovat eri mittaisia määräaikaisuuksia ja mahdollisuus työllistyä myös vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta! Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268801
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula, Vantaa