Kuorma-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle, kesä
L&T Ympäristöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Vantaan vaihtolava-yksikköön

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudelle 2021!

 

Tässä tehtävässä vastaat vaihtolava- (10 paikkaa), yhdistelmä- (2 paikkaa) tai nosturiauton kuljettamisesta (4 paikkaa). Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja osittain sekä tarvittaessa myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla osoitteessa Vetotie 4.Lisäksi etsimme yhtä vuorotteluvapaansijaista ajalle maaliskuu-syyskuu 2021.

 

Edellytämme voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. E-kortin, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja, turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä sekä hyvää paineensietokykyä.

 

Työt voit aloittaa joustavasti jo toukokuussa ja meillä on mahdollisuus työskennellä 30.9.2021 saakka. Myös lyhyemmät jaksot tällä aikavälillä ovat mahdollisia. Kerrothan hakemuksessasi, mille ajalle haet töitä. Koeajan aikana teemme työhöntulotarkastuksen, johon kuuluu myös huumausainetastaus.

 

Hakuaika päättyy 31.3., mutta haethan paikkaa nopeasti osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin yksikönpäällikkö Akseli Syyrakilta akseli.syyrakki@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426845
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34621011.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Vantaa