(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettajia Martelalle
Muuttopalvelu Grundell Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Kuljettajan työpäivät pitävät sisällään ripeitä muuttoja, vaihtuvia maisemia, hyvän työporukan ja rennon ilmapiirin. Lisäksi saat työskennellä silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Etsimme KUORMA-AUTON KULJETTAJIA!

Kuorma-auton kuljettajana vastaat muuttokeikoilla auton kuljettamisen lisäksi myös muuttomiesten työnjohdollisista tehtävistä, työn laadun valvonnasta sekä aikatauluissa pysymisestä ja tarvittaessa osallistut myös itse muuttotyöhön. Kuljettajan työ vaatiikin sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kiinnostusta asiakaspalveluun. Tehtävä sopii loistavasti oma-aloitteiselle, organisointitaitoiselle ja luotettavalle henkilölle, joka omaa liikenteessä oikean asenteen ja varmat otteet.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia, digikorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsotaan erityisesti muuttoautokuljettaja- ja tavaraliikennöintikokemus. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, luotettava ja omaat oikean asenteen ja otteen liikenteessä.

Työt ovat keikkaluonteisia, erityisen runsaasti muuttoja tehdään kuun vaihteen molemmin puolin. Työt tapahtuvat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan, ja mikä parasta, voit tehdä töitä keikkaluontoisesti silloin, kun se itsellesi sopii!

Katso Baronalaisten mietteitä työskentelystä Martelalla : https://www.youtube.com/watch?v=STHZOIEiM5Q

Rivakkuus on valttia niin muutoissa kuin työnhaussa – Lähetä hakemuksesi siis meille jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Ammattipätevyys, C kortti, Digipiirturi

Edellytykset työnsaannille: C-ajokortti, Digikortti, Ammattipätevyys