(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettajia kesätöihin pääkaupunkiseudulle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme Vantaalle kuorma-autonkuljettajia kesän ajaksi. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestää ainakin elokuun loppuun saakka. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välillä.

 

Tehtävä pitää sisällään yrityksen tuotteiden jakelua pääkaupunkiseudulla sekä huoltotöiden tekemistä asiakkailla. Saat yrityksen tuotteisiin kattavan perehdytyksen, joten huoltotehtäviin ei tarvitse olla aikaisempaa teknistä osaamista. Työtä tehtävään itsenäisesti ja saat työpäivän alkuun ajolistan, jonka jälkeen pystyt itse sitten suunnittelemaan päivän kulun ja ajoreitin.


Tehtävässä vaaditaan seuraavat pätevyydet:

- Digipiirturikortti

- BC-ajokortti

- Kuljettajan ammattipätevyys

 

Toivomme sinulla olevan asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipas ja oma-aloitteinen asenne. Olet täsmällinen tekijä ja sinulla on sujuva suomen kielen taito. Työssä nostetaan päivittäin painavia tuotteita, joten tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi Adeccon nettisivujen kautta www.adecco.fi. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Mia Kettunen, puh. 040 845 1012.