Kuorma-autonkuljettajia kesätöihin Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.

Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Ouluun

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudelle 2021!

 

Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Työt alkavat huhtikuun aikana ja hommia riittää aina lokakuulle saakka.

 

Edellytämme vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. E-kortin, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä. Tehtävään valituille tehdään työhöntulotarkastus ja huumausainetestaus.

 

Työt voit aloittaa joustavasti jo huhtikuussa ja meillä on mahdollisuus työskennellä lokakuuhun saakka. Myös lyhyemmät jaksot tällä aikavälillä ovat mahdollisia. Kerrothan hakemuksessasi, mille ajalle haet töitä.

Hakuaika päättyy 1.7.2021, mutta haethan nopeasti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävtävästä saat työnjohtaja Petri Piiroiselta p. 044 293 0169.

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

 

Haethan paikkaa nopeasti osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465078
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35733195.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Oulu