(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettajia kesätöihin Iisalmeen
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.

Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Iisalmeen

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudelle 2021!

 

Haemme L&T Ympäristöpalvelujen Iisalmen yksikköön kuorma-autonkuljettajia kesätöihin, joihin kuuluu pakkaavalla jäteautolla ajamista, vaihtolavatöitä sekä viemärinhuollon työtehtäviä. Työhön sisältyy myös kierrätyslaitoksella työskentelyä.  Työ on pääasiassa säännöllistä päivätyötä. Kuljettajat perehdytämme tuleviin työtehtäviin ja meillä tehtävään työturvallisuustyöhön.

 

Edellytämme vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. E-kortin, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Työt voit aloittaa joustavasti kevään aikana ja töitä riittää 24.9.2021 saakka.

Hakuaika päättyy 31.3. mutta haethan nopeasti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Anne-Mari Innanen p. 050 522 3094 arkisin klo 9-14.

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.