(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettajia ja logistiikkatyöntekijöitä
Hakonen Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haemme Hakosen kasvavaan perheyritykseen pitkäaikaisia täsmävahvistuksia kuorma-autonkuljettajan ja logistiikkatyöntekijän tehtäviin.

Toiminnan laajentuessa Ouluun, haemme ammattitaitoiseen tiimiin kuorma-autonkuljettajia ja logistiikkatyöntekijöitä jakelu- ja asennustehtäviin.

Kuorma-auton kuljettajana työskentelet itsenäisesti tai osana 2-henkistä jakelutiimiä yhdessä kalustejakelijan kanssa. Vastaat kuorman lastauksesta, tuotteiden turvallisesta ja palveluhenkisestä toimituksesta asiakkaille kotiin sekä ajoneuvon turvallisesta käsittelystä. Työ sisältää tuotteiden lastauksen ja kantamisen lisäksi pienimuotoista asennustyötä asiakkaan kotona. Hyvän fyysisen kunnon lisäksi työ vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä. Jakelut tehdään päivä- ja ilta-aikaan eli työ on vuorotyötä.

Kalustejakelijana työskentelet osana 2-henkistä jakelutiimiä, vastaat tuotteiden turvallisesta ja palveluhenkisestä toimituksesta asiakkaille kotiin. Työ sisältää tuotteiden lastauksen ja kantamisen lisäksi pienimuotoista asennustyötä asiakkaan kotona. Hyvän fyysisen kunnon lisäksi työ vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä. Jakelutyöt tehdään pääasiassa iltaisin ja lauantaisin, joten työ sopii erinomaisesti myös esim. opiskelijoille osa-aikatyöksi. Jakelut tehdään päivä- ja ilta-aikaan eli työ on vuorotyötä.

Kodinkoneasentajana työskentelet itsenäisesti tai osana 2-henkistä jakelutiimiä. Vastaat kuorman lastauksesta, kodinkoneiden turvallisesta ja oikeaoppisesta toimituksesta ja asennuksesta sekä ajoneuvon turvallisesta käsittelystä. Hyvän fyysisen kunnon lisäksi työ vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sähköalan koulutusta, esimerkiksi valmius ja osaaminen lieden kytkentään. Työt tehdään päivä- ja ilta-aikaan eli työ on vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle vastuullista, mutta palkitsevaa työpaikkaa kotimaisessa menestystarinassa, kilpailukykyistä palkkausta sekä mahdollisuutta kehittää itseäsi ja osaamistasi. Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätä hakemus saman tien! Haluamme juuri Sinut osaksi Hakosen mahtavaa työyhteisöä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana.