(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja/varastotyöntekijä Espooseen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
Toimenkuva
Haemme kaupan alan asiakkaallemme ammattitaitoista ja tiimihenkistä kuorma-autonkuljettajaa Espooseen.

Pääasiallisena työtehtävänäsi ovat kuorma-autonkuljettajan työt, mutta pesti sisältää myös jonkin verran varastopuolen tehtäviä. Työssä tulet hoitamaan varaston eri tehtäviä vastaanotosta lähetykseen ja kuljetat valmiita eriä pääkaupunkiseudulla eri kohteisiin kuorma-autolla. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta kuljetustehtävistä, plussaa on jos sinulta löytyy myös varastoalan kokemusta.

Valittavalla henkilöllä tulee olla kokemusta kuorma-autolla ajosta. Työssä korostuvat huolellisuus ja numerotarkkuus. Asiakkaamme hakee pitkäaikaista työntekijää, jolla on halu hoitaa työnsä mallikkaasti, mutta myös kehityslähtöisesti. Jos olet oma-aloitteinen, kovan työasenteen omaava tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Edellytämme aiempaa kokemusta kuljettajan töistä. Sinulla tulee olla voimassa olevat kuorma-autokortti, ammattipätevyys sekä digipiirturi.

Eduksi katsomme kokemuksen varastoalalta sekä työntömasto- ja vastapainotrukin ajamisesta. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun 4 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistumiseen. Työ on kokoaikatyötä 38h/vko, työaika ma-pe klo 8-16. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi. Muistathan liittää hakemuksen mukaan myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antavat Helsingin toimiston HR-koordinaattori Niina Blom numerosta 0403075107. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä
Kesto
4 kuukautta, mahdollisuus vakinaistumiseen
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.09.2018 mennessä.