(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja/varastotyöntekijä Espooseen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja tiimihenkistä kuorma-autonkuljettajaa Espooseen!

Pääasiallisena tehtävänäsi ovat kuorma-autonkuljettajan työt, mutta sisältää myös varastopuolen tehtäviä. Työssä hoidat varaston eri tehtäviä vastaanotosta lähetykseen ja kuskaat valmiita eriä pääkaupunkiseudulla eri kohteisiin kuorma-autolla. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta kuljetustehtävistä sekä varastoalalta.

Valittavalla henkilöllä on kokemusta kuorma-autolla ajosta sekä työntömasto- ja vastapainotrukin ajamisesta. Työssä korostuvat huolellisuus ja numerotarkkuus. Asiakkaamme hakee työntekijää, jolla on halu hoitaa työnsä mallikkaasti, mutta myös kehityslähtöisesti. Jos olet vielä oma-aloitteinen, kovan työasenteen omaava tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Edellytämme aiempaa kokemusta kuljettajan töistä sekä varastoalalta. Sinulla tulee olla voimassa olevat kuorma-autokortti, ammattipätevyys sekä digipiirturi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun 2-3 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen mahdollisuus jatkoon on hyvin todennäköinen. Työ on kokoaikatyötä 38h/vko, työaika ma-pe klo 8-16. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi. Muistathan liittää hakemuksen mukaan myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antavat Helsingin toimiston HR-koordinaattorit numerosta 0403075100. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä
Kesto
2-3 kk, jonka jälkeen mahdollinen jatko
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2018 mennessä.