(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja/liikennejärjestelijä pääkaupunkiseudulle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on merkittävä rakennus- ja liikenneturvallisuusratkaisuihin erikoistunut toimija, joka etsii nyt joukkoonsa pääkaupunkiseudulle

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA / LIIKENNEJÄRJESTELIJÄÄ.

Työtehtäviin kuuluu liikennesuojalaitteiden asennus pääkaupunkiseudulla. Työssä käytetään kuorma-autoa ja kappaletavaranosturia, joten hakijalta edellytetään kuorma-autokorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä. Kokemus vastaavista tehtävistä, esimerkiksi maanrakentamisesta tai rakennuskonevuokrauksesta luetaan eduksi. Hakijalta odotetaan valmiutta työskennellä myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoisen työn kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kuorma-autonkuljettaja/ Liikennejärjestelijä pääkaupunkiseudulle. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärkkäinen, 0207 414 852 , heidi.karkkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.