(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja/lähetti,Lahti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Haemme asiakkaallemme reippaita KUORMA-AUTONKULJETTAJIA/LÄHETTEJÄ Lahteen.

Etsimme ensisijaisesti kahta kuljettajaa 2-vuorotyöhön, joista toinen työskentelee arkisin osa-aikaisena ja toinen lauantaisin. Mahdollisuus myös näiden yhdistämiseen. Kuorma-autot ovat 9-18 t kokoluokkaa.

Työtehtäväsi on toimittaa paketteja Lahden seudulla. Lisäksi tehtävään kuuluu pakettien lajittelua ja lastausta. Lajittelu ja lastaus vaativat sinulta tarkkuutta sekä ripeyttä. Paketteja toimittaessa sinun tulee hallita toimitusalueesi reitit (navigaattorista ei ole useimmiten apua) ja palvella asiakkaita positiivisella ja auttavaisella asenteella.

Edellytämme sinulta ammattipätevyyttä, C -ajokorttia ja digipiirturikorttia. Lisäksi sinulla tulisi olla sujuva suomen kielen taito. Työn luonteesta johtuen valitun henkilön rikosrekisteri tarkistetaan.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuutta nopeutettuun palkanmaksuun, jolloin palkkapäivä on joka perjantaina. Saat asiakkaalltamme kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työtehtäviisi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on monialainen henkilöstöpalvelualan ammattilainen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi.