(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettajaksi Kuljetuspalvelut.com:lle. (RekryKoulutus)
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Eezy Henkilöstöpalvelut kouluttaa ja rekrytoi 20 uutta kuorma-autonkuljettajaa Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy:n ja Lempäälän Autokuljetus Oy:n (Kuljetuspalvelut.com) tarpeisiin pääkaupunkiseudulle yhteistyössä TTS Työtehoseuran kanssa.

Katso tästä viime kevään koulutuksen kautta työllistyneen Rainerin tarina: 

https://youtu.be/MMbFhOEixeY


Koulutus alkaa 15.2.2021 kartoitusjaksolla (10 pv). Kartoitusjaksolta RekryKoulutukseen valittavat jatkavat ammatillisiin opintoihin (35 pv). RekryKoulutus 1.3. - 20.4.2021, jonka jälkeen osallistujalla on mahdollisuus työllistyä oppisopimuksella Eezy Henkilöstöpalveluille ja tehden töitä Eezyn asiakasyrityksissä Uudenmaan Kuljetuspalveluilla ja Lempäälän Autokuljetuksella. Oppisopimuskoulutuksessa on mahdollisuus suorittaa logistiikan perustutkinnosta autonkuljettajan osatutkinto.

 

Hakijoilta toivomme rehtiä oma-aloitteisuutta, valmiutta työskennellä kiireen alla eri vuorokauden aikoina ja mikä tärkeintä ennen kaikkea motivaatiota kehittyä hyväksi ammattikuljettajaksi. Koulutukseen voi osallistua vaikka C-ajo-oikeus olisi jo suoritettuna ja esim. ammattipätevyys puuttuisi.

 

Olet vähintään 21-vuotias ja ehkä työskennellyt aiemmin logistiikka-alalla, asiakaspalvelutehtävissä tai Sinulla voi olla harrastusten tai työn kautta hankittua osaamista autoista tai työkoneista. Pidät siitä, että työsi on liikkuvaa, tapaat päivittäin asiakkaita ja toimit liikenteessä vastuullisesti.

 

Tarjoamme:

  • kattavan koulutuksen, jossa kaikki työhön liittyvät oleelliset asiat koulutetaan
  • asianmukaiset kuljetustyössä vaadittavat työvarusteet
  • ajokorttikoulutus BC-luokkaan tarvittaessa, ammattipätevyyden sekä työssä vaadittavat kortit (hätäensiapu, tieturva 1, hygieniapassi, työturvallisuus)
  • koulutuksen jälkeen työllistyessä - palkka AKT kuorma-autoalan työehtosopimus
  • hyvän työporukan ja ajojärjestelijöiden tuen työhön
  • nykyaikaisen kuljetuskaluston (keski-ikä alle 5 vuotta)

 

Kiinnostuitko? Unelmoitko kuorma-autonkuljettajan työstä? Oletko harkitsemassa ammatinvaihtoa? Tässä sinulle hieno mahdollisuus hankkia työhön vaadittava koulutus ja kuljettajan työssä vaadittavat kortit sekä työpaikka.

Jätä hakemus oheisen linkin kautta http://smile2.likeit.fi/apply/162827607 Aloitamme hakemuksien läpikäynnin ja haastattelut jo haun aikana.

 

Lisätietoja koulutuksesta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/695173?searchPhrase=kuorma-auto&locations=Helsinki&locations=Vantaa&announced=0&sort=1


Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy (www.kuljetuspalvelut.com) on vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka on kasvanut yhden auton kuljetusliikkeestä yli 100 auton ja useamman toimialan mm. kappaletavarajakelu, elintarvikejakelu, nosturiauto kuljetuspalveluiden tuottajaksi. Laajentuessaan Kuljetuspalvelut.com on jakanut palveluitaan useampaan yritykseen toimialoittain. Asiakkaina on maan johtavia kuljetusyhtiöitä sekä erilaisia kuljetuspalveluja tarvitsevia yrityksiä ja toimijoita. Uudenmaan Kuljetuspalveluille on tärkeää henkilökunnan hyvinvointi, kouluttaminen sekä ammattipätevyyden ylläpito. Motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta toimii vastuullisesti niin kilpailijoita, viranomaisia, yhteistyökumppaneita kuin työnantajaa kohtaan ollen täten heidän tärkein voimavaransa. www.kuljetuspalvelut.com

 

Lisätiedot ja yhteystiedot:

 

Mikäli haluat tiedustella lisää työstä, olethan rohkeasti yhteydessä.

 

Rosa-Maria Thomander

050 468 3481, rosa.thomander@eezy.fi

 

Kouluttaja TTS Työtehoseuran yhteystiedot:

Tom Uusitalo, 050 523 8777, tom.uusitalo@tts.fi
Toni Jokinen, 050 468 7894, toni.jokinen@tts.fi

 

www.eezy.fi

 

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.