(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja/kodinkoneasentaja, Etelä-Suomen Kodinkoneasennus Oy, 2 pa
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Etelä-Suomen Kodinkoneasennus Oy on erikoistunut kodinkoneiden ja kodinelektroniikan kuljetuksiin ja asennuksiin. Hoidamme niin yksittäisen kodinkoneen kotiinkuljetuksen ja asennuksen kuin isojen uudis- ja saneerauskohteiden kokonaisvaltaisen kodinkoneiden asennusurakoinnin. Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Asiakaspalvelun ja työn laatu sekä työntekijöidemme ammattitaito takaavat asiakastyytyväisyyden.

Etelä-Suomen Kodinkoneasennus Oy etsii nyt kauttamme kahta kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Pääasialliset työtehtävät ovat keittiöiden lastaus, kuljetus ja kanto yksityisasiakkaiden asuntoihin yhdessä työparin kanssa. Työssä käytetään apuna pumppukärryjä ja porraskiipijöitä. Ajokohteet ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työpäivä alkaa ja päättyy Helsingin Oulunkylään. Työssä on mahdollisuus tehdä ajoittain myös kodinkoneasennuksia. Työt arkisin alkaen aamusta klo 8/9, yhteensä 40 h/vko.

Tehtävän kannalta ehdottomana edellytyksenä ovat voimassaolevat C-ajokortti sekä kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös hyvää fyysistä peruskuntoa. Tehtävässä vieraillaan asiakkaiden luona, joten kuljettajan tulee pystyä toimimaan näissä tilanteissa suomen kielellä sujuvasti ja luontevasti. Arvostamme hakijoissa erityisesti positiivista asennetta, reipasta työotetta ja joustavuutta. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielekkään työn nuorekkaassa ja hyvämaineisessa yrityksessä, jossa saat tukea ja vastauksia kysymyksiisi tarvittaessa työtovereiltasi ja esimiehiltäsi. Päivä aloitetaan ja lopetetaan yhteen osoitteeseen hyvien yhteyksien päässä, joten tehtävän suorittamiseen et välttämättä omaa autoa tarvitse.

Tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan hetimmiten.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, miksi olet kiinnostunut tästä paikasta sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta, puh. 050 411 0271.