Kuorma-autonkuljettaja
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Husso Logistiikka tarjoaa kustannustehokkaan ja kilpailukykyisen palvelun erilaisiin kuljetustarpeisiin – teollisuudelle, yrityksille ja kuluttajille. Kuljetuskalusto käsittää useita ajoneuvoja, jotka soveltuvat erilaisiin runkoliikenne ja jakelu kuljetuksiin Suomessa. Toimipiste sijaitsee Joensuussa, toimialue on koko Suomi.

Haemme asiakkaallemme Husso Yhtiöt Oy:lle KUORMA-AUTONKULJETTAJAA Joensuuhun.

Työtehtäviin sisältyvät erilaiset kuljetustehtävät logistiikkapalveluiden alalla kuorma-autonkuljettajana. 

Odotamme sinulta C-luokan ajokorttia sekä ammattipätevyyttä alan työstä. Toivomme myös, että sinulla on motivoitunut ja vastuullinen asenne tehtäviäsi kohtaan, ja että olet huolellinen työssäsi. 

Työ on kokoaikaista ja kestää alustavasti kesän loppuun. Palkkauksessa noudatamme kuorma-autoalan työehtosopimusta. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesäkuussa ja kesto määräytyy asiakkaamme tarpeen mukaan. Alustava arvio töiden kestolle on noin 2kk.

Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Työntekijöillämme on käytössä Go Onin henkilöstöetuohjelma, jossa on noin 70 rahanarvoista etua ja alennusta koko perheelle. Verkkoportaalissa on tarjolla tuotteita ja palveluja laidasta laitaan useilta yrityksiltä. Valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyviä etuja. Kuukausittain on myös vaihtuvia kampanjoita ja erilaisia arvontoja. Voit helposti ladata Henkilöstöetuohjelman mobiililaitteesi etusivulle.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- Koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461942
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu