Kuorma-autonkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2021

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun kuorma-autonkuljettajaa. 

Etsimme puhdistustöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme imuauton ja huuhteluauton kuljettajaa. Työtä tehdään parityönä ja työtehtäviin kuuluu lika- ja lokakaivojen tyhjennykset. Työt ovat pääsääntöisesti päivätöitä ja sijoittuvat Pohjois-Karjalan alueelle, joten työntekijältä odotetaan joustavuutta liikkumiseen työkohteiden välillä. 

Oletko etsimämme hyvän fyysisen kunnon omaava oma-aloitteinen sekä ahkera tekijä? Tehtävä edellyttää c-korttia. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, vaan tehtävään kuuluu kattava perehdytys. Aiempi kokemus imuauton kuljettamisesta ja vastaavista puhdistustöistä katsotaan kuitenkin eduksi.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti ja kehityskykynsä osoittavalla henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Lisätietoja antaa:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot