(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021
Haemme vakavaraiselle muuttopalvelualan asiakkaallemme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä KUORMA-AUTONKULJETTAJAA Helsinkiin!

Valitulla henkilöllä tulee olla CE-ajokortti (vähintään C), voimassa oleva ammattipätevyys sekä digipiirturikortti ja jo jonkin verran kokemusta kuorma-autolla ajamisesta. Myös pääkaupunkiseudun tuntemus katsotaan eduksi. Kuljettajan tehtävien lisäksi työnkuvaan kuuluvat myös mm. irtaimiston pakkaus- ja kantotehtäviä, joten työn suorittamiseksi odotetaan myös kohtalaista fyysistä kuntoa. Työntekijänä olet huolellinen, tunnollinen ja ahkera.

Työ on kokoaikatyö ja työvuorot sijoittuvat ma-la väliselle ajalle. Työsuhde kestää aluksi kuusi kuukautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Asiakasyrityksemme on yksi Suomen vanhimmista muuttoalan yrityksistä. Mikäli haluat työskennellä yrityksessä, joka on luotettava ja joustava, hyvää työilmapiiriä unohtamatta, niin hae paikkaa hetimiten. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedustelut paikkaa koskien ark. klo 10-15 maija.laivo@vps.fi/ 0408670450.