(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Haemme asiakasyrityksellemme

Kuorma-autonkuljettajaa

kulkemaan sähkömiesten mukana Lahden sekä Päijät-Hämeen alueilla sijaitsevilla työmailla. Työnkuvana siis kuorma-auton kuljettaminen ja avustaminen tavaroiden nostoissa sekä liikuttelussa työmaa-alueilla.

Hakijalta vaaditaan voimassa oleva C-ajolupa sekä kuljettajan ammattipätevyys, tieturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Ammattitaitoiselle ja hyvälle tekijälle on töitä tarjolla aluksi keikkaluonteisesti, mahdollisuuksien mukaan pidemmäksikin aikaa. Palkkaus infra-alan TES mukaisesti.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan samantien!

Lisätietoja tehtävästä:

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

044 716 0060

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.