(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään kuorma-autonkuljettajaa noin kuukauden mittaiseen pestiin.

Työtehtävät pitävät sisällään jakeluajoa. Työajat ovat päivätyö tai 2-vuorotyö ja toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työssä vaaditaan C-kortti ja kuljettajan ammattipätevyys. Edellytämme kokemusta vastaavasta työstä, työturvakorttia sekä ADR-ajolupia.

Jos olet reipas, joustava ja oikean asenteen omaava kuorma-autokuski, laita hakemus heti www.sihti.fi sivujen kautta, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä Jyväskylän Sihdiltä Miikka Hintikalta, 050-4444426.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.