(Poistunut julkaisusta)

Kuorma - autonkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Aikainen lintu madon nappaa! Kesä- ja pitempiaikaista työtä tarjolla auton ratissa. Tykkäätkö liikkua eri kohteissa?  Mahtavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme työnsä osaavaa Kuorma - auton kuljettajaa.

Odotamme sinulta muutaman vuoden ajokokemusta ja hyvää fyysistä kuntoa. Suomen kieli on tehtävässä välttämätön. Sinulla tulee olla ammattipätevyys, digikortti ja B, C, E - kortti sekä ADR - ajolupa. Käytät työssäsi tietokonetta, joten sen hallinta on tarpeen.

Toivomme sinulta reipasta ja oma - aloitteista tekemistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja teet työsi ahkeralla ja hyvälllä sykkeellä. Työpäivät vaihtelevat, joten toivomme sinulta joustoa työaikojen suhteen. 

Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja kilpailukykyisen palkan osaavassa porukassa. Tässä sinulla on myös mahdollisuus vakinaiseen työtehtävään! Työaika sijoittuu 06 - 18.00 välille. Autot starttaavat aamuisin Riihimäeltä klo 6.00. Tieturva- ja tulityökortit ovat plussaa, samoin jos osaat tarvittaessa vähän rempata autojakin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 29.3.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi //hyväätyötä