(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Etsimme Joensuussa toimivalle asiakkaallemme kuorma-auton kuljettajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammi-helmikuun aikana. Aluksi tarjoamme puolen vuoden pituista määrä-aikaista työsuhdetta. Työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen määrä-aikaisen sopimuksen jälkeen.

Tarjoamme kokoaikaisen päivätyön monipuolisissa sekä vaihtelevissa kuljetusalan tehtävissä. Tässä työssä ei tule vastaan kahta samanlaista työpäivää. Tehtävässä pärjää, jos olet asenteeltasi asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta joko kappaletavaran jakelutehtävistä tai vaihtolava tehtävistä. Tehtävässä työskentely edellyttää voimassa olevia ammattipätevyyslupia. HIAB:n käyttökokemus katsotaan myös eduksi. Palkkaus on sovittavissa ja työsuhteessa noudatetaan Kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Lisätietoja: ville.vaananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 341 7993

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.