(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Oletko kuljetus- tai maarakennusalan ammattilainen vailla töitä?

Etsimme ammattitaitoisia KUORMA-AUTONKULJETTAJIA asiakkaallemme Lahden alueelle. Työt ovat eripituisia määräaikaisuuksia ja alkavat sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä oma-aloitteista asennetta. Sinulla tulee olla C-ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys ja digipiirturikortti. Valittavan henkilön täytyy kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme hakijalta vastuullista työotetta ja joustavuutta työaikojen suhteen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.