(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Oletko kuljetus- tai maarakennusalan ammattilainen vailla töitä?

Etsimme ammattitaitoista KUORMA-AUTONKULJETTAJAA asiakkaallemme Rovaniemen alueelle.
Huolehdit omalla ammattimaisella toiminnallasi töiden sujuvuudesta ja kaluston ylläpidosta. Asiakkaamme on rakennusalan yritys ja työajat ajoittuvat välille 7-15:30.

Toivomme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä oma-aloitteista asennetta. Vaihtolavalaitteiden käyttökokemus on välttämätön. Sinulla tulee olla BC-ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys ja digipiirturi. Valittavan henkilön täytyy kyetä itsenäiseen työskentelyyn.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi