Kuorma-autonkuljettaja
Kiilto

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Etsimme nyt joukkoomme AUTONKULJETTAJAA.

 

Tehtävänäsi on jaella pääasiassa Kiillon rakennusliiketoiminnan tuotteita pääkaupunkiseudun alueella. Työ on päivätyötä ja se tehdään ajojärjestyksen mukaan. Aluevarastomme sijaitsee Varistossa.

Kokemus vastaavista tehtävistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-kortti ja voimassa oleva ammattipätevyys. ADR-ajoluvan ja digipiirturikortin katsomme eduksesi. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkistä työasennetta sekä vastuullisuutta, tarkkuutta, täsmällisyyttä ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös tunnustusta Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatin muodossa. Olemme savuton työpaikka.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta tulla rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta ja tuottamaan hyvinvointia puhtaudesta? Kerro meille hakemuksessasi, miltä sinun suunnitelmissasi yhteinen tulevaisuutemme voisi näyttää.

Lisätietoja tehtävästä antaa 18.3.2019 klo 8–9 ja 19.3.2019 klo 14–15 aluevarastonhoitaja Matti Ikonen puh. 040 044 4116.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 24.3.2019 osoitteessa www.kiilto.com/careers. Käynnistämme keskusteluja sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajan puitteissa.

 

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242766
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa